regenesis energetic magnesium

Regenesis 

the world's only energetic magnesium 

energetic magnesium anytime..anywhere


Magnesium

energetic power

Magnesium

energetic PURE and safe

energetic magnesium anytime..anywhere


Magnesium, het wondermineraal!

Magnesium is een zeer belangrijk mineraal wat absoluut onze aandacht verdient. Samen met water en zuurstof behoort het tot de meest essentiële levensbehoeftes van de mens. Een optimaal magnesiumgehalte in ons lichaam is noodzakelijk voor een goede gezondheid.

Magnesium speelt een rol in minstens 325 enzymprocessen in ons lichaam, de meeste in relatie tot productie, transport en opslag van energie. Heel belangrijk is Magnesium voor de elektrische geleiding via ons zenuwstelsel, het reguleert ons hartritme en het heeft een ontkrampend effect.

Als gevolg van bodemuitputting, gebruik van kunstmest, voedselbewerking e.d. is er in onze voeding nog onvoldoende magnesium te vinden. Hierdoor kan er makkelijk een tekort aan Magnesium in het lichaam ontstaan. Tel hierbij andere factoren als medicijngebruik, stress, luchtvervuiling, electrosmog etc. bij op en je begrijpt dat veel mensen een tekort aan Magnesium hebben.

Het is dus begrijpelijk dat door een tekort aan Magnesium veel problemen met onze gezondheid ontstaan! De symptomen van een tekort of een verhoogde behoefte aan magnesium kunnen zeer divers zijn, je kunt hierbij denken aan hartklachten, zeer gespannen, verkrampte of verstijfde spieren, spastische darm, niet kunnen ontspannen, prikkelbaarheid, concentratiestoornissen, overgevoeligheid voor geluid/licht, slecht slapen, reumatische klachten, artrose,  depressie, psoriasis, eczeem etc.

Door de kwaliteiten van Magnesium is het de perfecte aanvulling op Regenesis therapie. Met Regenesis alleen zijn er fantastische resultaten te behalen maar de combinatie met Magnesium is in veel gevallen ideaal. Door onze huidige manier van leven met veel (omgevings-)stress en een vaak niet afdoende voedingspatroon is de kans dat we onvoldoende Magnesium binnen krijgen en een tekort opbouwen vrij groot. Naast behandelen zal ik dan ook uittesten of een aanvulling van en welke vorm van Magnesium-therapie nodig is.

Regenesis Magnesium, dé keus van Therapeuten en behandelaars.

Waarom Regenesis magnesium? Omdat het de meest zuivere en mineraalrijke magnesium is die beschikbaar is. De basis van alle Regenesis Magnesium is Zechstein Ancient Magnesium gedolven uit de miljoenen jaren oude Zechstein zee, een oerzee 1,5 km onder het grondoppervlak. Deze pure natuurlijke Zechstein Ancient Magnesium wordt eerst onderworpen aan een zeer grondige laboratorium controle, heeft een certificaat van origine en is van dermate hoge kwaliteit dat het geschikt is voor zowel voedsel- als farmaceutische toepassingen.

In mijn praktijk werk ik alleen met gecertificeerde Regenesis Magnesium. Voor iedereen die de voordelen wil ervaren van deze Magnesium bestaat er nu de mogelijkheid om deze online aan te schaffen.

Wil je meer weten? Bezoek dan: http://www.zechstein-ancient-magnesium.nl/ hier lees je alle achtergronden over dit prachtige wondermineraal!

Waarom Regenesis in combinatie met magnesium behandelingen  zo goed werkt

Met een Regenesis behandelingen spreken we op een zeer krachtige manier ons zelfhelend vermogen aan door gebruik te maken van de Blue Dot Energy. Deze energie wordt ook gebruikt door b.v. salamanders om een afgebroken staart weer opnieuw te laten groeien. Ook in de menselijke foetus is deze scheppende energie aan het werk en blijft dit doen totdat het kindje een maand of vijf is. Dan is de baby ‘af’ en gaat deze blauwe energie als het ware in slaapstand.

Deze energie is overigens in onderzoek zichtbaar gemaakt en tot op de dag van vandaag wordt naar deze regenerende energie nog steeds veel onderzoek gedaan.

Regenesis therapeuten en ik dus ook, werken met deze Blue Dot Energy, door het lichaam op diverse plaatsen zachtjes aan te raken, activeren we deze energie bij de ander. Hierdoor wordt het zelfhelend vermogen op een zeer diep niveau van heelheid aangesproken en daarmee wordt de mogelijkheid gecreëerd om (weer) te helen. Hoe de behandeling er precies uitziet kan je teruglezen op mijn website www.karmozijn.com.

Met Regenesis behandelingenkunnen we zo hele bijzondere resultaten behalen en eigenlijk iedere ziekte, klacht of gemoedstoestand behandelen! Helaas kunnen we geen tekorten aanvullen en daarom is het aanvullen van een veel voorkomend tekort van Magnesium noodzakelijk. Ook Vitamine D is een voorbeeld van een tekort wat wij in Nederland vrijwel allemaal hebben.

Hoe ondersteunt magnesium helling?

Feitelijk geeft elk trauma en elke vorm van stress ergens een verkramping in ons lichaam (en ook in onze geest!). Als dit maar lang genoeg aanhoudt of als er telkens nieuwe stress bijkomt dan nemen de verkrampingen toe en daarmee ook de kans op verstoringen in o.a. ons zenuwstelsel. Immers de zenuwbanen komen ook letterlijk onder ‘druk’ te staan. Ons zenuwstelsel is verantwoordelijk voor alle communicatie in ons lichaam, slechte communicatie geeft uiteindelijk klachten!

De behandeling met Regenesis zet lichaam en geest aan weer heel te worden en al doende zal het tot ontspanning leiden. Magnesium is nodig om te ‘ontkrampen’,  tel daarbij op dat stress een grootverbruiker van magnesium is, dan begin je te begrijpen waarom het zo’n fantastische aanvulling op de behandeling is.

Overigens verbruiken medicijnen ook vaak magnesium en er zijn nogal wat cliënten die chronisch medicatie gebruiken.

Wie ben ik?

Mijn naam is Nicolette van der Spek-Verhoef ik ben Natuurgeneeskundig Therapeut en werk in mijn praktijk Karmozijn met heel veel plezier met de helende energie van Regenesis en ondersteun dat bij voorkeur met Magnesiumolie. Wil je meer weten kijk dan op mijn praktijksite: www.karmozijn.com

Wetenschap

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat magnesium bijdraagt aan:

 • Magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.
 • Magnesium draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme.
 • Magnesium draagt bij tot de instandhouding van normale tanden en botten.
 • Magnesium draagt bij tot een elektrolytenbalans.
 • Magnesium draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel.
 • Magnesium draagt bij tot een normale eiwitsynthese.
 • Magnesium draagt bij tot een normale werking van de spieren.
 • Magnesium draagt bij tot een normale psychologische functie.
 • Magnesium speelt een rol in het celdelingsproces  
Ernstig tekort

Je hoeft niet veel te weten van magnesium, maar één ding is wel van belang en dat is dat naar schatting 75 procent van de wereldbevolking een tekort heeft aan dit belangrijke mineraal en de gevolgen voor de gezondheid van een magnesium tekort zijn aanzienlijk. Een reden dat we er niet veel van weten zou kunnen zijn dat magnesium, net zoals vitamine D3,  zo ontzettend veel functies in het menselijk lichaam heeft dat het moeilijk te bevatten is.

Zoals gerapporteerd door GreenMedInfo hebben onderzoekers nu ontdekt dat magnesium 3751 verbindingen aangaat met menselijke eiwitten, wat aangeeft dat zijn rol in de menselijke gezondheid en ziekte enorm wordt onderschat.
Magnesium is te vinden in meer dan 300 verschillende enzymen in je lichaam. Zij zijn verantwoordelijk voor de energie-moleculen van je lichaam en o.a.

 • Correcte vorming van botten en tanden
 • Ontspanning van de bloedvaten
 • Actie van je hartspier
 • Bevordering van een goede darmwerking
 • Regulering van de bloedsuikerspiegel

Conclusie: magnesiumsupplementen zijn onmisbaar bij onze dagelijkse voeding

Waarin magnesium?

Magnesium treffen we in bijna al het voedsel aan, maar het komt vooral voor in donkergroene bladgroenten zoals spinazie.
Andere voedingsmiddelen waarin ook magnesium voorkomt zijn:
Noten (zoals amandelen en cashewnoten).
Erwten en bonen (peulvruchten), zaden.
Sojaproducten (zoals sojameel en tofu).
Graanproducten.
Schaal- en schelpdieren.
Fruit of groenten zoals:
Bananen, pruimen, gedroogde abrikozen, gedroogde vijgen en avocado's

Links
Ga hier naar de website voor magnesiumvlokken voor lig en voetbad.